T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

За нас (ИМПРЕС ООД)

,Ако търсите оптимално решение за Вашите рекламни и информационни материали, Вие сте на точното място. Благодарение на 25 години опит ние много добре знаем точно с какво можем да бъдем полезни.

С какво можем да Ви бъдем полезни

Ние сме ИМПРЕС ООД, рекламна агенция със собствена печатна база в град Варна. Нашата дейност е ПРОИЗВОДСТВО НА РЕКЛАМА. По-конкретно ние визуализираме вербална и иконична информация върху материални носители чрез различни видове печат и алтернативни технологии:

  • извършваме графичен дизайн и печат на рекламни и информационни печатни материали;
  • проектираме и изработваме средства за визуална комуникация като табели, знаци и винили;
  • брандираме рекламни подаръци, облекла, превозни средства и фасади;

Знаем, колко е трудно за малкият и средният бизнес в България, който разполага с ограничен рекламен бюджет – да привлича нови клиенти, да разработва и промотира нови услуги и продукти, да повишава постоянно информираността на своите клиенти и разпознаваемостта на своя бранд. Знаем, защото ние сме в същото положение. Извършваме и производство и услуги и търговия със стоки. Имаме стотици клиенти от различни сфери на бизнеса със специфични за съответния бранш потребности от рекламни и информационни материали, за които постоянно изпълняваме разнообразни поръчки. Това ни дава възможност лесно и бързо да се ориентираме във Вашите проблеми и нужди и да предложим оптимално решение, така че с минимални средства да постигнете максимален ефект от Вашата реклама.

Защо да изберете нас

  • Всичко на едно място. Това подобрява комуникацията между възложител и изпълнител, спестява от времето и усилията за изготвянето на заявките и одобрението на проектите. Поръчките за различните рекламни и информационни материали се изпълняват съгласувано по отношение на стил, функция и срок.
  • Собствено производство. Ние не ползваме подизпълнители, освен за строго специфични операции. Това ни позволява контрол върху цените, качеството и сроковете за изпълнение. Собственото производство ни обогатява с ноу хау, защото се учим от собствените грешки, имаме база да експериментираме и да търсим постоянно подобрения. Знаем какво може да се направи и по-важно знаем какво не може.
  • 25 години опит. Има съвсем малко компании в бранша с четвъртвековно присъствие, но много по-важното е, че мениджърите на отделите и топ специалистите в ИМПРЕС имат между 15 и 25 години стаж в нашата компания. Това Ви гарантира компетентна консултация в отговор на всяко Ваше запитвания.

Откъде да започнете

В менюто са описани видовете реклама, които изработваме. Потърсете необходимия Ви продукт. Може да ползвате търсачката на сайта. На всяка страница в лентата с менюто е вграден и бутон за въпроси и контакти, направете запитване и наш специалист ще Ви отговори в рамките на 1 работен ден. Ние предпочитаме електронната поща като начин за комуникация. Всички необходими уточнения, консултации, оферти и проекти ще Ви изпращаме на посочен от вас e-mail адрес. Когато е необходимо или по-ваше изрично желание можем да обсъждаме отделни аспекти на поръчката в телефонен разговор или на живо в нашия офис. Всички постигнати договорености ще бъдат оформени от нас в писмен вид и изпратени отново по е-mail за документиране на отделните етапи. Плащанията се извършват офлайн, по банка или с наложен платеж.