T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Интериорна реклама

Визуална комуникация

Използваме по-популярният термин интериорна реклама за обозначаване на елементите за визуална комуникация, разположени в затворени помещения. Тези елементи могат да изпълняват различни функции:

Рекламна
брандиране на вътрешни стени, постери на мястото на продажбата, рекламни стопери, презентационни маси, банери за рекламиране на услуги и др.
Информационна
насочващи табели, табелки за помещения, информационни табла, табла за рецепция, евакуационни планове, забранителни и предупредителни знаци, баджове на служители и др.
Декоративна
пана, фототапети, фотоси, репродукции, фризове

Информационно-рекламната визия и нейният носител могат да бъдат неразривно свързани или да представляват два отделни продукта. Предлагаме разнообразни носители за сменяеми визии като плексигласови поставки, банер стойки, табла с джобове, табели с променлива информация, снап рамки и други.
Област на приложение: офиси, хотели, ресторанти, клубове, магазини, изложбени щандове, гари, учебни заведения, клиники, спортни зали и административни сгради.

Някои от по-специфичните артикули на интериорна реклама за хотели и заведения ще намерите в раздел СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПРОДУКТИ. В интериорната реклама се използват много елементи, които са общи и за ВЪНШНА РЕКЛАМА: винили, насочващи табели, обемни букви, брандиране на витрини и други.

Импрес разполага с производствена база за интериорна реклама в град Варна. Машинният парк включва: един екосолвентен и един UV принтер за широкоформатен печат, плотер за изрязване на надписи от фолио, лазер за изрязване и гравиране на табелки и поставки от плексиглас, фреза за изработка на обемни букви. Извършваме всички необходими довършителни операции и монтаж на място. Изготвяме графичен дизайн и визуализация на проекта.

Въпроси

Поръчка