T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Вашето лого ще привлече вниманието на минувачите

Когато клиентите носят вашата брандирана торбичка за многократна употреба, тя може да бъде видяна 10 000 пъти! Те са ходещ билборд за името и логото на вашата марка, виждани от толкова много потенциални клиенти. Вземете най-много пари за вашия маркетингов лев.

Ненатрапчива реклама

Това е пасивна форма на реклама, а не пълнене на входящите кутии на потенциалните Ви клиенти с целеви имейли или заемане на тяхната емисия в Instagram с Вашите редактирани публикации. Те ще успеят да видят вашето лого, докато продължават деня си, предизвиквайки интереса им, без да се чувстват атакувани.

Логото се вижда отдалеч

Казват, че размерът няма значение, зависи кой търси. Голяма чанта от юта с хващаща окото щампа с вашето лого и име ще се види от мнозина. В обществения транспорт, в магазина, на улицата или в парка.

Посланието е кратко и сладко

Няма нужда от планиране на голяма маркетингова кампания и съставяне на дълги рекламни послания. Или не искате да давате на прелестните си клиенти твърде много за четене, след тежкия работен ден. Достатъчно е един слоган, нещо кратко и яко. Сложете го на еко торбичката и нека думата се разпространи за вас!

Торбичката е подарък за клиенти при взаимодействие лице в лице

Клиентът е много по-вероятно да запомни личната среща с вас, свързвайки я с прекрасната си еко чанта и вашата щедрост. Ако се чувствате изключително приятелски настроени, може да използвате тези брандирани еко торбички, като контейнер за още повече подаръци – сигурен начин да спечелите лоялни клиенти и споменавания в социалните медии.

Бъдете еко-френдли

Еко торбичката с уникално проектиран надпис не само ще рекламира вашата компания, но и ще покаже, че тя е еко-съзнателна и уважаваща околната среда. Намалете въглеродния отпечатък на вашата компания. Това е усилие, което съвременният потребител ще оцени. Всички печелят!

Подаръкът, който продължава да дава

Промоционалните еко чанти се съхраняват и използват по-дълго от повечето други рекламни материали. Докато флаерите и имейлите се преглеждат и след това се поставят в реалното или виртуално кошче. Торбичката се използва отново и отново за хранителни магазини, плажни екскурзии и ежедневни пътувания до работното място.

Посетете нашата страница за еко торбички, за да се запознаете с актуалните модели и възможностите за брандиране!