T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Промоционални подаръци – предимства за малкия бизнес

6 ноември, 2017

промоционални подаръци

Промоционалните подаръци повишават видимостта на вашата марка.

Неизменна цел на всеки бизнес, малък или голям, е увеличаване на осведомеността за марката. Какво може да направите, за да може вашата марка не само да се откроява от конкуренцията, но и да остане в съзнанието на клиентите, както текущи, така и потенциални? Бъдете креативни с маркетинга си.

Промоционалните подаръци са прост инструмент, който спомага за повишаване на разпознаваемостта на вашата марка. Чрез брандиране и подаряване на рекламни артикули, които клиентите използват в ежедневието си, заедно с вашето лого, вие сте в състояние да запазите своя малък бизнес в съзнанието им.

Рекламните подаръци повишават лоялността на вашите клиенти.

С ограничен бюджет може да Ви е трудно да изберете, кои маркетингови продукти ще са най-ефикасни за вашия малък бизнес. С малка цена, но с голямо и трайно въздействие, промоционалните подаръци ще ви дадат най-голяма полза за всеки вложен лев. Имайте предвид, че рекламният подарък е чудесен начин за увеличаване на лоялността на клиентите. Ако сте собственик на магазин, ателие за услуги или предлагате забавно занимание, малките подаръци са хубав начин да кажете на своите клиенти “Благодаря!”..

Промоционалните артикули предават информация за вашия бизнес.

Вместо визитки раздавайте промоционални подаръци, които по забавен и творчески начин показват вашата информация за контакт. Когато оставяте на потенциален клиент вашата визитна картичка, помислете дали да не подарите и друг осезаем рекламен сувенир. Например, изработвате мебели по поръчка и сте на среща с потенциален клиент, може да му подарите кубче с листи за бележки или автоматичен молив, персонализирани с вашето лого. Докато клиентът скицира своите идеи за мебелиране на помещението, той ще ги свързва с вашата марка.

Рекламните сувенири напомнят постоянно за вашия бизнес.

Когато става дума за реклама на бизнеса ви, важно е да имате предвид възможността за нейното повторно показване. Как можете да съхраните информацията за бизнеса Ви, постоянно в умовете на клиентите, без да харчите постоянно купища пари? Лесно:
• Помислете какви артикули ще искат да ползват вашите клиенти;
• Намерете, изберете и купете такива артикули;
• Брандирайте ги с логото на Вашия бизнес;
• Подарете ги на клиентите като промоционални подаръци;

Промоционалните подаръци разнообразяват вашето маркетингово портфолио.

Промоционалните подаръци не могат да заменят основните продукти за маркетинг, но са необходими за разнообразяване и допълване на вашето маркетингово портфолио.

Помислете за това: промоционални артикули като химикалки, ключодържатели, запалки, инструменти, чаши, портфейли, чанти и фенерчета осигуряват на вашата реклама не само зрително възприятие, а също и тактилно. Това е единственият маркетингов канал, чрез който Вашите клиенти държат Вашата марка в ръцете си, буквално.

Атрактивни промоционални подаръци с възможност за брандиране ще намерите в ИМПРЕС.