T: 088 264 9611

E: sales@impress.bg

производство на реклама

лого импрес

Мерки на работното място срещу COVID-19 

Как се разпространява COVID-19

Вирусът на COVID-19 се предава по начин, подобен на грипа. Когато заразен човек се изкашля или издиша, във въздуха се освобождават капки заразна течност. Тези капки падат по околните повърхности и предмети – бюра, маси, телефони. Други хора могат да се заразят с COVID-19, ако докоснат заразена повърхност или предмет и след това докоснат очите, носа или устата си. Ако са на един метър или по-близо до човек, заразен с COVID-19, могат да се заразят и като вдишат капките издишани от заразения човек.

За да се предпазим в максимална степен от заразяване с COVID-19 или грип е необходимо да спазваме 6 прости мерки. В печатница ИМПРЕС визуализирахме предпазните мерки чрез плакат по един лесен за разбиране начин. Плакатът може да бъде поставен на работното място, за да напомня постоянно как да пазим себе си и своите колеги.

Кожени папки меню

Плакат – мерки за предпазване от COVID-19

Инструкциите в плаката са по препоръка на: Световната Здравна Организация.
Министерството на здравеопазването публикува на своя сайт конкретни насоки към работодателите за подготовка на работното място за предотвратяване на разпространението на COVID-19.

Най-важният аспект от инструкциите е публичното визуализиране на мерките чрез плакати, поставени на видно място в офисите и производствените помещения. Плакатите постоянно ще напомнят за добрите хигиенни практики, защото мерките нямат никакво значение, ако не бъдат спазвани.

Тези плакати са подходящи както за търговски дружества, така и за организации с не стопанска цел – за всяко място, където се събират повече хора.

Плакати може да закупите от Импрес ООД, по цени с ДДС, публикувани в таблицата по-долу, съобразно нужното Ви количество. Плакатите изпращаме по куриер с фактура и наложен платеж (цената за доставката не е включена).

Ако желаете индивидуален дизайн или различен формат, за да добавим допълнителни инструкции за Вашето предприятие – разгледайте страница плакати.

Цени за плакати: 315/470 мм, хром мат 130 г/кв.м

Цените са в лева, за цялото количество.
количество
цена 1 5 10 20
без ДДС 5.00 17.50 25.00 40.00
с ДДС 6.00 21.00 30.00 48.00