//GDRP

Джобни календарчета

Изработваме джобни календарчета по индивидуален проект на лицето. Гърбът на рекламното календарче съдържа календариум за 2019 година – чернобял или цветен по ваш избор. Освен лицето, гърбът на календарчетата също може да се брандира с лого, рекламни надписи и информация за контакти. Предлагаме няколко готови дизайна на календариума за фирмените джобни календарчета, които може да видите в галерията по-долу.

Стандартният размер на тези малки рекламни календарчета е 90/60 мм. В последните години се засилва тенденцията да се поръчват общи фирмени визитки с годишен календар на гърба. Идеята е да се повиши функционалността на визитката и заедно с календарчето да се запази рекламата и контакната информация от лицето на визитката, за да се ползва при необходимост. Този комбиниран продукт визитка-календарче е с размер на стандартна визитна картичка 90/50 мм.

до началото на 2019 остават

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Печат на джобни календарчета

Отпечатваме джобни календарчета за 2019 година в собствена печатница ИМПРЕС в град Варна. Лицето е цветно, по CMYK скала, а гърбът може да бъде чернобял или цветен по ваш избор. Благодарение на модерната дигитална преса печатаме календарчетата с двойно по-висока резолюция – 2400 dpi от обикновено използваната. Освен това влагаме по-плътен италиански картон – хром мат 350 г/кв.м, докато все още за повечето дигитални машини ограничението е 300 г. В резултат ще получите осезаемо по-качествени рекламни календарчета на приблизително същата цена.

При нас може да поръчате изработка и на други модели календари по индивидуален проект.

Спецификация

За друга спецификация, направете запитване.
размер 90x60 мм | 90x50 мм
картон хром мат 350 г/кв.м
печат 4+1 | 4+4
код 9600

Поръчка и цени на джобни календарчета

Използвайте калкулатора, за да видите цената на Вашите рекламни календарчета в зависимост от избраните параметри, брой и наличие на готов проект. Минималното количество джобни календарчета, за което приемаме поръчки е 250 броя. Предлагаме два размера: 90/60 и 90/50 мм. Ако нямате готов проект, можем да ви изготвим професионален графичен дизайн. Срокът за изработка на джобни календарчета след одобряване на проекта е 3 дни. Осигуряваме доставка на готовите календарчета в цялата страна.

Калкулатор на цени | Форма за въпроси

Модели джобни календарчета

Галерия

Свързани продукти

Pin It on Pinterest

Share This