//GDRP

Транспаранти и рекламни винили

Изработка и монтаж на транспаранти, опънати с въжеТранспарантът е само един от видовете реклама на винил, но заради своята популярност, често се използва като общо название на всякакви винили с печат.

Рекламните винили могат да се ползват като временна реклама на предстоящо събитие, благодарение на ниската си цена и възможност лесно да се монтират навсякъде. Със същия успех винилите се ползват и като дълготрайна външна реклама, заради своята издръжливост на атмосферни условия и способност да бъдат отпечатни с атрактивни фотореалистични изображения.

Ще Ви запознаем с различните видове винилна реклама, нейните предимства и начини за изработка.

Изработка на винилна реклама

принтер за екосолвентен широкоформатен печат

В производствената база на ИМПРЕС в град Варна, изработваме рекламни транспаранти и банери от винил чрез широкоформатен печат. Използваме модерен принтер за екосолвентен печат с интелигентна технология за контрол на печата и променлива големина на капката на мастилото. Това ни позволява избор както на фотореалистично качество на печат с резолюция 1440 dpi, така и на икономичен режим на печат на текст, в зависимост от съдържанието и графичният дизайн на Вашата реклама.

Освен чрез печат, предлагаме и алтернативна технология за изработка на транспарант – апликиране на плотерно изрязани надписи от гъвкаво PVC фолио върху винил за тенти. Такъв транспарант има трайност 6 и повече години и може да се използва като фирмена табела, където има открити площи: строителни борси, автомивки, градински центрове и т.н.

За всички рекламни винили, които отпечатваме предлагаме и съответните довършителни операци в зависимост от мястото и начина за монаж: капси, джобове, носачи или самозалепващи монтажни ленти. Препоръчваме графичният дизайн да бъде изготвен от нашите специалисти, но работим и с готови проекти на клиенти.

Видове реклама върху винил

Транспарант представлява дълъг и тесен рекламен банер от винил с джобове в двата края. В джобовете се поставят тръби или летви и чрез въжета транспаранта се опъва хоризонтално над улица или друго място с интезивен трафик.

Хоругва се нарича вертикалният транспарант. Хоругвите могат да се окачват и да се оставят свободно висящи с добавена тежест в долният им край или могат да се монтират на стена.

Рекламни винили са материали за външна реклама с печат и поставени капси по цялата обиколка през определено разстояние. Капсите служат за монтиране на винила чрез кабелни превръзки или чрез въже. Преди поставяне на капсите, под тях се подлепва допълнителна винилна лента за подсилване на краищата. Ако рекламния винил е по-малък, вместо капси може да се ползва монтажна лента за фиксирането му на определеното място.

рекламни винили с капси за летен университет на нпсс

Рекламно пано представлява печатна реклама върху винил, който се облича върху метална рамка чрез попнитове. Ако искате по-честа промяна на визията на рекламното пано, трябва да се ползват и винили с капси, които се опъват върху рамката посредством въжета.

Банери от винил са рекламен материал за презентации и обучения. Обикновено се ползват във временно наети закрити помещения и няма възможност да бъдат трайно монтирани върху стената. Освен това се ползват многократно и на различни места. Затова най-добрият начин да бъдат изложени са подвижни, свободно стоящи на пода стойки. Разгледайте най-търсените модели банер стойки.

 

Транспарантите, като рекламно средство, имат множество предимства

  • Ниски цени – когато ви трябва кратковременна реклама за предстоящо събитие, откриване на търговски обект или промоция с фиксиран краен срок, най-доброто решение е ламиниран винил с печат;
  • Мобилност – могат да се ползват многократно, например на различни търговски изложения или при периодични събития. Те са леки, могат да се навиват на руло и така да се пренасят и съхраняват. Позволяват бърз и лесен монтаж по много начини.
  • Широко приложение – с лекота се монтират на всевъзможни места: между сгради, между стълбове, между дървета, на огради, на парапети, върху стени, върху витрини или могат да бъдат свободно висящи от тавана.
Пресметнете бързо и лесно цената на Вашата винил реклама

В цената е включено подлепяне на транспаранта, ако сте избрали капси по цялата дължина през 0.25м. Предлагаме БЕЗПЛАТЕН проект, ако съдържанието е текст и лого.

Ако желаете различна спецификация или допълнителни опции, свържете се с нас.

Видове винил
  • Ламиниран винил – Това е най-евтиният винил за реклама с тегло от 320 до 420 г/кв.м и позволява печат с високо качество. Представлява полиестерна тъкан, която е двустранно ламинирана с PVC покритие. Ламинираният винил има по-кратък период на екслоатация около 1 година и става чуплив при ниски температури. Приложение при транспаранти за кратковременна реклама на кампании, събития и промоции.
  • Промазан винил – Това е най-здравият винил, пригоден за широкоформатен печат с тегло от 440 до 540 г/кв.м. Произвежда се чрез потапяне на полиестерна тъкан в течen PVC с добавени пластификатори. В резултат промазаният винил става по-здрав и по-еластичен и издържа при външни условия 5 и повече години. Ползва се при транспаранти и рекламни пана за дълготрайна употреба или когато е необходимо винилът да бъде по-силно опънат по рамка.
  • Винилна мрежа – Това е перфориран винил, наричан също меш. Изработен е по технологията на промазания винил. Полиестерната основа е с голямо разстояние между нишките и пластификатора не я покрива изцяло и във винила остават отвори. По този начин се олекотява теглото от 250  до 300 г/кв.м и се позволява през отворите да преминава вятър и светлина. Приложение за рекламни пана с много голям площ върху фасади или за транспаранти, които са изложени на силни ветрове за продължително време. Подходяща е и за опаковане на сгради.

Галерия

Свързани продукти

Pin It on Pinterest

Share This