//GDRP

Рекламни табели

Несветеща табела - Калчев

Фирмена табела – Калчев

Рекламни табели (наричани още Фасадни или Фирмени табели) се поставят на фасадите на офиси, търговски обекти или производствените помещения. Рекламните табели показват на клиентите вашето местоположение и дейност, а чрез своя дизайн подсказват и за вашата пазарна ориентация. Рекламните табели обхващат най-голямо разнообразие от използвани материали и технологии за създаване на изображения.
По-специалните: светещи табели и табели с обемни букви са описани в съответните категории. Тук представяме само несветещи табели – надписи и изображения върху плоскост, предназначени за външна употреба.

 

 

Изработка на рекламни табели

Извършваме всички необходими дейности по реализацията на рекламната табела: консултации на място, снимане на размери, графичен дизайн, технически проект, визуализация, узаконяване, изработка и монтаж.

В производствената база на ИМПРЕС ООД в град Варна изработваме рекламни табели с лица от винил, пено PVC, еталбонд или ламарина. Използваната плоскост може да бъде огъната или да има странични бордове. Рекламните изображения печатаме чрез широкоформатен печат или използваме плотерно изрязани надписи и знаци от PVC фолио. В зависимост от конструктивният проект на табелата, ако е необходимо изработваме рамка или носеща конструкция. Всяка табела се проектира в конкретна среда, в която ще бъде гледана и място, на което ще бъде монтирана, затова предварителният оглед е задължителен.
Предлагаме следните видове рекламни табели:

  • Пено PVC, плоска или със страничен борд, апликирана с отпечатано фолио или апликирани надписи;
  • Mетална рамка от кух профил с опънат чрез капси или нитован винил с екосолвентен печат;
  • Eталбонд с апликирани надписи от фолио или изрязани от PVC плоскост букви;
  • Ламарина, прахово боядисана, с апликирани надписи от фолио и с укрепваща рамка;
  • Обемни фигури от пено PVC, оцветени с фолио и апликирани надписи;

Според конкретните изисквания за функционалност и дизайн можем да съчетаем изброените материали с плексиглас, неръждаема стомана, дърво, акрил и др.

Pin It on Pinterest

Share This